/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
Home   Informata

Informata

 

Kopshti i fëmijëve “DEA” bën pranimin e fëmijëve prej moshës 06 muajsh deri
në moshën 6 vjeçar, si dhe nxënësit e klasës së I-V

Orari i punës e Hëne – Premte nga ora 07:00-17:30

Regjistrimi i fëmijëve bëhet gjatë gjithë vitit

WhatsApp chat