/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
Home   Rreth Nesh

Rreth Nesh


– Kopshti i fëmijëve “DEA” është njëri prej institucioneve të para private për edukim parashkollor në Prishtinë. Hapësira komode e rrethuar me gjelbërim, higjiena në nivel të lartë dhe e verifikuar prej organeve komp kujdes dhe i adaptuar për mosha të ndryshme janë disa prej veçorive që na bëjnë të ndihemi krenar me punën që kemi bërë gjerë më sot në raport me besimin që na është dhënë nga ana e prindërve jo të paktë.

Kopshti “DEA” është i shtrirë në dy pika të ndryshme në Prishtinë.Njëri objekt gjendet në lagjen “ULPIANA” të Prishtinës, përball Kishës Katolike,ndërsa objekti tjetër gjendet në Lagjen e spitalit ne afersi te shkolles fillore Mati I.

WhatsApp chat