/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
Home   Qellimet e Edukimit

Qellimet e Edukimit

three little girls using laptop computer– Zhvillimi i personalitetit të fëmijës, zhvillimi i potencialit të tij si dhe shfaqjes maksimale të aftësive që secili fëmijë i posedon.

 Zhvillimi dhe formësimi i individit të lirë të përgjegjshëm, përmes punës aktive ndërvepruese.
Zhvillimi i aftësive komunikuese shprehëse,logjike dhe vepruese.
Zhvillimi i një fëmije të lumtur, pozitiv dhe të aftë për tu përballuar me sfidat e jetës.

WhatsApp chat