/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Miresevini

Mire se vini ne faqen tone te internetit, permes se ciles do te perpiqemi te pasqyrojme realisht punen e Kopshtit te Femijeve “DEA”.


Fusha e Aktiviteti

Edukimi fizik dhe edukimi mbi shëndetin Gjuha amtare dhe gjuhë angleze Edukimi artistik, muzikor, figurativ Matematika dhe lëndë logjike Njohja e vetës dhe botës.

Kendi i Prinderve

Dërgimi i fëmijës në kopsht paraqet një hap të madh për vetë fëmiun, pasi kosinderohet si hapi i parë dhe më i madh në pavarësimin e tij,

Rreth Nesh

Kopshti i fëmijëve “DEA” është njëri prej institucioneve të para private për edukim parashkollor në Prishtinë. Hapësira komode e rrethuar me gjelbërim,

WhatsApp chat